VVS i Bromölla med omnejd

Hej på er alla goa och glada

Idag har vi utfört installation av en värmepump i ett hus och även satt in nya ventiler i ett annat hus. Det är väldigt omväxlande att jobba med VVS. Jag jobbar på en firma i Bromölla som hjälper både privatkunder och företag och det gör att uppdragen kan vara både av mindre eller större karaktär. För er som inte vet så står VVS för värme, vatten och sanitet. Det innebär att dagarna kan se väldigt olika ut och det älskar jag med detta jobbet.

Jag personligen skulle inte kunna sitta inomhus framför en dator hela dagarna utan jag trivs med både att få jobba med händerna och kroppen, men också att få vara ute och träffa olika människor. Och det är ju inte bara en typ av människor utan alla möjliga och det gör det så roligt. Bromölla är ju inte så stort så vi jobbar ju även i närliggande orter, så det innebär ju också att man får ut och röra på sig på det sättet. Olika platser, olika människor och olika uppdrag.

?Nu är det snart slut för idag så det är ingen idé att påbörja ett nytt jobb, dessutom befinner vi oss en bit utanför Bromölla så då kan man sluta för dagen och köra hemåt. Mig passar det också bra att ha ett sju till fyra jobb, även om det händer ganska ofta att vi får jobba över. Men om det inte inträffar något jätteakut och man har jouren så får man vara ledig på helgerna och det värdesätter jag högt. Jag har haft arbeten med obekväma och udda arbetstider och det trivs jag inte alls lika bra med. Tur att vi alla är olika och att det finns människor som gör det, det finns ju såklart fördelar och nackdelar med allt. Ha nu en fortsatt fin dag!