Byggservice på besök i Ystad

Hejsan på er alla följare! Nu har jag äntligen beslutat mig för att riva friggeboden på tomten, dock så har jag anlitat byggservice för att hjälpa mig eftersom jag har pajat ryggen och det inte är bra riktigt än. Jag kan naturligtvis röra på mig men det blir för jobbigt att ge mig på en rivning, därför blir det byggservice. Enligt sjukgymnasten i Ystad så ska jag vara helt återställd om några månader så det är positiva besked. I och med att vi ska riva friggeboden så vi tillfälle att kunna bygga ett nytt någon annanstans på tomten, det var positionen som var bekymret för vår nuvarande friggebod. Den skymmer solen från den altanen som vi har på baksidan, som också är det stället där morgonsolen kommer. Jag och frugan vill gärna kunna äta frukost i solen, på eftermiddagarna har vi gott om sol på framsidan så det är inga problem. Vi kommer få hjälp med byggservice imorgon och på måndag, sen ska de nog vara klara med rivningen. Eftersom att vi inte har bestämt oss var vi vill bygga en den nya friggeboden så väntar vi med det tills vidare, det är ingen idé att stressa fram något beslut bara för att vi har byggservice hemma. De kan säkerligen hjälpa oss med att bygga nytt när det väl är klart. Det är riktigt härligt väder nere i Ystad idag så jag tänkte faktiskt senare ge mig ut på en promenad, sjukgymnasten har sagt till mig att försöka motionera lite lugnt för att påskynda processen så jag är ute en hel del på dagarna och går lite rundor för att hålla igång. Dock brukar jag behöva sätta mig för att vila ibland när det blir för ansträngande. Nu ska jag försöka rensa ut friggeboden så att den är klar tills imorgon när byggservice kommer.