Ett underbart café

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig start på veckan, och även att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda. Det här med att hitta ett bra café i Piteå med omnejd är ett ämne som ganska ofta dyker upp i kommentarerna här på min blogg, och jag vill därför verkligen försöka vara till så stor hjälp som jag kan och då skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om ett företag som jag verkligen älskar. Nämligen Emporio Barrattini, som är ett café som en nära vän till mig tipsade mig om. Jag blev verkligen glad över detta tips, då många av de caféer som jag tidigare vänt mig till har visat sig vara väldigt oseriösa och opålitliga, vilket har känts väldigt tråkigt. Just Emporio Barrattini kändes på en gång som ett perfekt café för min smak.

Personalen är för det första otroligt trevlig. Det märks på långa vägar att de arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen värderar högt, då jag på så sätt känner mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag. Dessutom har Emporio Barrattini otroligt mycket gott att bjuda på. Jag lyckas nu alltid hitta någon ny favorit när jag besöker caféet. Jag kommer definitivt att fortsätta vända mig till just Emporio Barrattini, förmodligen alldeles för ofta, haha. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Boden, Luleå eller Piteå med omnejd att vända er till just Emporio Barrattini. Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!