Flyttstädning och nytt kapitel i Helsingborg

God morgon alla fina följare

I helgen var det dags att styra flyttlasset till våran nya lägenhet i Helsingborg och vi tog faktiskt hjälp med vår flyttstädning för att underlätta allting. Vi flyttade från en hyreslägenhet till en nyproducerad insatslägenhet och det känns så roligt att äntligen ha våran egen lägenhet.

Vi har haft en bra hyresvärd men tillslut kände vi att vi ville investera i en lägenhet och då hittade vi denna produktionen. Vi trivs så bra i Helsingborg så därför vet vi att vi kommer vilja bo kvar här. Eftersom man är så ivrig att bara få komma iordning i det nya och har fullt upp med att städa och packa upp där, så var det skönt att ordna med flyttstädning i den vi flyttade ur från.

Den här veckan är det svårt att fokusera på jobbet för man längtar bra hem så att man kan få fortsätta packa upp och få ordning. Det känns verkligen som att vi har kommit hem nu och jag är helt säker på att vi kommer trivas att bo här under en lång tid framöver. Det är ett fint och mysigt läge och bara ett par kvarter från centrum. Vi trivs med att ha så nära till citykärnan för då kan man ta en spontanbio eller ha flera restauranger nära när man vill springa ner och köpa hem något gott istället för att ställa sig och laga.

?Kanske vi kommer vilja flytta ut till ett hus längre från stan framöver, men just nu passar det våra liv att bo så här. Trivs ni bäst i stan eller på landet, eller vill ni helst ha lite av båda världar? Vi har ju fördelen att vi kan åka ut till mina föräldrars hus på landet när vi vill komma bort från stan någon helg. Nu måste jag nog försöka fokusera på jobbet igen, men jag passar på att önska er en underbar dag!