Bilservice på schemat

Hallihallå där ute i stugorna!

Fredag höll jag på att skriva men nej där är vi inte riktigt än tyvärr, men vi är åtminstone halvvägs och det känns väl inte helt tokigt. På dagens schema står det bilservice, städning och matlagning. Givetvis är det jobb också men det är det varje dag så det är ingenting som jag räknar med. Om vi börjar med det som jag ser mest framemot så är det helt klart bilservice, det ska bli fint att få ordning på pärlan nu när våren är kommen. Det kommer bli en hel del turer från Uppsala när de lediga dagarna kommer smygandes så det blir riktigt skönt, men först måste kärran in på bilservice. Jag kan inte komma ihåg senaste gången jag lämnade in min bil på bilservice, det måste varit fler år sedan och ändå har den fungerat klockrent hela tiden. Den fungerar visserligen strålande nu också men jag tänker att det ändå kan vara bra att få lämna in den så att det inte är något fel som ligger där och spökar. Det var väl ungefär det enda roliga som händer i Uppsala idag, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om städningen. Jag är urusel på att städa och ibland önskar jag att robotutvecklingen hade gått lite fortare så att vi kunde få hjälp med dessa typer av sysslor. Det är hela lägenheten som behöver städas och lägg därtill att jag måste laga lite käk också, vilket naturligtvis resulterar i ännu mer städning och disk. Jag har dock ett knep för att undvika mängden disk och det är att laga mat i ugnen, för det första så slipper man hålla någon vidare koll på maten och sen behöver man inte diska massa stekpannor eller kastruller. Men det är senare sysslor, nu måste jag smita från jobbet och kila iväg till bilverkstan i Uppsala. Vi hörs